Administratör till Cederbergska Stiftelsen

Om verksamheten

Kerstin & Anna Cederbergs Stiftelse med sitt ursprung från 1940-talet, har uppdraget att stödja Sällskapet Pauvres Honteux Vänner i Örebro genom att förvalta och tillhandhålla attraktiva boenden för en senior målgrupp. Stiftelsen äger och förvaltar tre boenden i Örebro, med totalt 200 lägenheter. Genom att erbjuda sina hyresgäster lägenheter med god standard, ett socialt umgänge och tillgång till uppskattad service, utgör Cederbergska Stiftelsen ett högt skattat boendealternativ.

Vi söker

I denna roll som administratör stödjer du VD/Verksamhetschef i det dagliga arbetet i en liten organisation med samordning och administration. Du kommer att hantera olika frågor som ekonomi, hyresadministration, förvaltning av fastigheter men har samtidigt förmågan att fungera som stöd och service till våra hyresgäster.

Vem är du?

Vi söker dig med gymnasiekompetens. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll med koordinering, samordning och administration i små organisationer. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt i administrativa program som ex vis Hogia.

Som person är du självgående, du strukturerar och planerar själv din arbetsdag. Arbetet innebär ett nära samarbete med VD och våra underentreprenörer, därför är det även viktigt att du är samarbetsorienterad. Vi ser det som positivt om du har ett genuint intresse för kontakt och kommunikation med människor.

Du erbjuds

På Cederbergska Stiftelsen blir du välkomnad i en stimulerande och trevlig arbetsmiljö. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemensamma mål – att vara det mest attraktiva seniorboendet. Här får du en unik chans att påverka och bidra till vår framtida utveckling av vår verksamhet.

Din ansökan

Vi behandlar inkomna ansökningar löpande, så välkommen med din intresseanmälan redan idag.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Mikael Warg per telefon, 070-261 25 09.

Ansökan vill vi ha senast den 15 maj och kan skickas via e-post till info@cederbergska.se, alternativt med post till:
Cederbergska Stiftelsen
Södra Allén 9
702 24 Örebro